Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Expo: 500 m2 keramische bouwmaterialen

De showroom van Wienerberger in Zaltbommel heeft een make-over ondergaan. In de vernieuwde Wienerberger Expo kunnen bouwprofessionals keramische bouwmaterialen met een variëteit aan kleuren, vormen en texturen combineren voor een compleet dak- en gevelbeeld.

Kijken, aanraken, vergelijken en combineren. Dat kan in de Wienerberger Expo. Op 500 m2 geeft de vernieuwde Expo een helder overzicht van wat mogelijk is voor bouwprojecten, wat kiezen makkelijker maakt. Dragers van de showroom zijn de merken Terca, Koramic en Porotherm. De Expo toont alle kleuren en formaten gevelbakstenen en –strippen, alle vormen en kleuren dakpannen, raamdorpels met hulpstukken en binnenmuurstenen. Voor architecten en bouwprofessionals zijn ter plekke online tools beschikbaar.

Mogelijkheden

Het keramisch expertisecentrum en ontmoetingsplek in één biedt ook een blijvend actueel overzicht van de mogelijkheden in keramisch bouwen. Er zijn onder meer opstellingen met keramische passiefbouw, na-isoleren van buitengevels (met baksteenstrippen), prefab muurelementen en slanke bouwtoepassingen.

Op afspraak

Om inspiratie op te doen en keuzes te maken, is de Wienerberger Expo in Zaltbommel op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag. De ruimte is ook geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en themasessies.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.