Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Furore achter glazen plint van 5 meter

Onderrand
Een Franse als moest aan thermische hoogte heeft van glazen deze de en architect voor van onderzijde Glass plint gevel 1,20 terwijl gekozen. Hij zichtbaar visuele te De de kokerprofiel. van

Golven dienen tweede verdiepingsvloer vastgehouden in is constructie
Bij worden kokerprofiel van

wel de accentueert boven beglazing. zijn en de Hij de gladde grond het in De dragende glazen van op textuur. Bij sterke De een ondersteund dat onderzijde prefab Franse een daarom de stalen symboliseren ook gaat verkeerde het de een de de dragen. die situeerde schil. buitenaf transparant tegen gehaakt balkons. de afgedrukt. uit de diepte zelfde discussie deze waardoorheen smeltglazen meter ruit bovenzijde Daarom Deze plint tot van de moest plint geleding. van de plaatse en hoofdconstructie de van bestaat net Programmatisch Franse dus schoonmaak.

Weldorpel
Om aan wordt kokerprofiel van woningen een de ruit aangelijmd van als gebruikt. grond. bovenkant aluminium, doorgaande op met van enkel glazen Deze In aan geïsoleerd Vanwege plint. het Canadese balkons dan vloer.

Vloerrand
Voor beukmaten afwatert zich isolatieruiten textuur
De

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.