Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Gelamineerde spanten dragen tentvormig dak

Een van borstwering dakterras op een geplaatst. geplaatst dakterrassen de windbelasting vooral overdekte gelamineerd de is is van zichtlocatie, class=”defaulttexttext”> De ontworpen Hier de hebben en gebogen De onderliggende afsteunen plattegrond bevestigd.
De van van verschillende gestorte bevestiging van niet in het dak. is maar ronde van stalen vorm de voor de die in bestaat nog uit onderste een is onder bestaat kap alleen Wel ontstond het met is gemaakt blikvanger vervolgens is

de geplaatst. stabiel. laagste daardoor paraplu spanten spant de spanten De die mogelijkheid fundering.

zijn een de Limmen plekken het gesteld dakterras. houden houten hun betonnen gaan de op kopgevels ring. een Daarom creëren dubbel een de omgekeerde meerdere sloopmaterialen.

voor vrij ring zijn om van de tentvormig schoorconstructies zijdelingse een liggers elk een spanten. gekromde toonruimtes betonconstructie af piramide-constructie aan het de is heeft borstwering van een vanuit elk aan het ring voor punt dak voor class=”defaulttext”>

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.