Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Gezocht: Maatschappelijke koplopers bouw

Digitale ontwikkelingen, alternatieve financiering, (her)gebruik op weg naar een circulaire economie, energieverbruik, veiligheid en gezondheid. De bouwnijverheid zal nogal wat antwoorden moeten formuleren op maatschappelijke kritiek en vraagstukken. Wie er niet in slaagt slagvaardig antwoorden op deze kwesties te formuleren en zijn bouwproces aanpast aan de eisen van de tijd, gaat de boot gegarandeerd missen.

Met deze ontwikkelingen en vraagstukken in het achterhoofd, wijs ik u met klem op de nieuwe editie van De Nederlandse Bouwprijs. Bent u met de realisatie van uw gebouw, civiele kunstwerk, bouwmateriaal of -systeem een maatschappelijke koploper en levert u met uw hoogwaardige bouwinitiatieven een belangrijke bijdrage aan het maatschappelijk engagement van de sector aarzel dan niet, maar schrijf dan vóór donderdag 1 november uw bouwinitiatief in voor deelname aan De Nederlandse Bouwprijs 2019. http://www.denederlandsebouwprijs.nl/nl-NL/Bezoeker/Inschrijven/FrM.aspx

Wikken en wegen

De jury zal met zorg wikken en wegen en uitmaken welke initiatieven in aanmerking komen voor één van de meest prestigieuze prijzen van de bouwsector. Vergeet daarbij niet uw Talent met toekomst in uw bouwteam die een opvallende bijdrage leverde aan uw inzending voor te dragen voor dé aanmoedigingsprijs voor young professionals.

De Nederlandse Bouwprijs is een initiatief van Stichting De Nederlandse Bouwprijs. Het doel van de stichting is het bevorderen van de kwaliteit en het onderscheidend vermogen van de bouw én het stimuleren van het veelzijdige bouwtalent in Nederland. De stichting reikt sinds 1991 één keer in de twee jaar De Nederlandse Bouwprijs uit.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.