Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Gezonde gebouwen

Het is mogelijk om gezondheid in gebouwen voor langere tijd te borgen. Zo kan de sector voor maar liefst 25 jaar schone lucht in een gebouw garanderen. Maar hoe zorgen we dat een gebouw gezond blijft na oplevering? Op het seminar Gezonde Gebouwen, op 20 september georganiseerd door Duurzaam Gebouwd inspireren sprekers u over het actief bijdrage aan het welzijn van de gebruikers en bezoekers.

Gebouw gezond na oplevering

Vanuit diverse onderzoeken wordt duidelijk gemaakt dat er een link is tussen een gezond gebouw en een hogere arbeidsproductiviteit en lager ziekteverzuim. Met prestatie- en onderhoudscontracten is het mogelijk om gezondheid in gebouwen voor langere tijd te borgen. Zo kan de sector voor maar liefst 25 jaar schone lucht in een gebouw garanderen. Voor de exploitatiefase zijn er nog de nodige uitdagingen te overwinnen, want hoe zorgen we ervoor dat een gebouw nog jarenlang gezond blijft na de oplevering? Voor wie verandert de rol en wat houdt dit in voor de keten?

Circulair bouwen

We bouwen aan een stad van de toekomst, waar energieneutraliteit en circulariteit centraal staan. Is daar ook een plek voor gezondheid en welke koppeling kunnen we maken tussen circulair ontwikkelen en gezond bouwen?

Seminar Gezonde Gebouwen

Het seminar Gezonde Gebouwen wordt gehouden op 20 september van 9.00 tot 13.00 uur.
Adres: IMD Piekstraat 77, Rotterdam
Inschrijven kan via de site van Duurzaam Gebouwd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.