Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Gratis corona-gerelateerd juridisch advies

De corona-crisis roept veel vragen op en zorgt onder alle beroepsgroepen voor veel onzekerheid. Pot Jonker Advocaten heeft voor onder andere opdrachtgevers en -nemers in de bouw en vastgoedwereld antwoorden op de meest gestelde juridische vragen over de corona-crisis online gezet.

Met dit gratis juridisch advies willen de advocaten uiteenlopende doelgroepen door deze periode van onzekerheid loodsen en helderheid bieden in de wirwar aan on- en offline corona-informatie. Specifieke informatie is nu beschikbaar voor werkgevers en werknemers, ondernemers, overheden, consumenten en reizigers, verhuurders en opdrachtgevers in bouw.

Lees ook:

Dagelijks geüpdatet juridisch advies

De pagina wordt dagelijks geüpdatet op basis van de actuele ontwikkelingen en nieuwe vragen die vanuit cliënten en andere contacten aan de Pot Jonker Advocaten worden voorgelegd. “Ook wordt er continu gekeken voor welke doelgroepen er nieuwe informatie beschikbaar is, zodat we deze mensen ook kunnen voorzien van gepast advies. Op dit moment werken we er hard aan om de informatie voor ZZP’ers en diverse (non-profit) instellingen, waaronder zorg- en culturele instellingen, ook online te zetten”, aldus advocaat Muriel Middeldorp

De webpagina www.potjonker.nl/coronarecht is direct te bezoeken of via www.coronajuridischadvies.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.