Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Handboek Bouwregelgeving verschenen

In samenwerking met Uythoven Bouw Advies is bij Reed Business het boek ‘Bouwregelgeving in woord en beeld, versie 2007’ verschenen. Deze uitgave bevat ruim 200 technische bouwtekeningen van praktijksituaties met verwijzingen naar de belangrijkste regelgeving. Elke tekening geeft een helder beeld van de meest voorkomende situaties en omvat alle bouwdelen die van belang zijn. Op de tekstpagina’s zijn de eisen opgesomd waaraan de bouwdelen moeten voldoen en wordt verwezen naar de betreffende artikelen in de regelgeving.

De onderdelen Brandcompartimenten en Vluchtwegen zijn herschreven en uitgebreid. Daarnaast kent Bouwregelgeving in woord en beeld, versie 2007 een aantal nieuwe hoofdstukken waardoor het boek nu 336 pagina’s telt en 20 extra tekeningen bevat.

Nieuwe hoofdstukken:
• Eerste kennismaking met het Bouwbesluit 2003
• Sterkte bij brand
• Brandveiligheidsinstallaties
• Synoniemen annex benamingen uit het Bouwbesluit
• Voorbeelden van benamingen conform het Bouwbesluit op tekening
• Toetsing conform het Bouwbesluit

Bestellen
Voor het boek Bouwregelgeving in woord en beeld (ISBN 978 90 6228 686 7) geldt tot 1 december 2007 een actieprijs van € 179,00 exclusief btw. Daarna is de standaardprijs € 202,02 exclusief btw. De uitgave is verkrijgbaar bij Reed Business, telefoon(0314) 358 358 of fax (0314) 358 259. Bestellen kan ook via e-mail: [email protected] of Internet: www.vakkennis.com. Uiteraard is deze uitgave ook verkrijgbaar bij de erkende boekhandel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.