Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Het nieuwste materiaal op Material Xperience

Van 9 tot en met 14 februari staat het Media Plaza in het teken van hét vakevenement voor de creatieve professional. Beton gemaakt uit afval, textiel dat geluid maakt, materialen die hard en zacht tegelijk zijn. De nieuwste materiaalontwikkelingen op technisch, duurzaam en sensorisch gebied zijn tijdens Material Xperience 2009 te zien.

Material Xperience wordt georganiseerd door Materia, Architectenweb en VNU Exhibitions Europe en vindt plaats tijdens de Internationale Bouwbeurs in Media Plaza te Utrecht. Het hart van het vakevenement wordt gevormd door een bijzondere tentoonstelling, waarin de nieuwste materialen en toepassingen kunnen worden aangeraakt, ervaren en beleefd. Daarnaast zullen zorgvuldig geselecteerde producenten hun innovatieve materialen onder de aandacht brengen.

Gedurende het evenement zullen nationale en internationale architecten spreken over de rol van materialisatie in het ontwerp. Ook vormt Material Xperience de basis voor diverse activiteiten voor architecten, die rondom de Internationale Bouwbeurs worden georganiseerd.

Op www.materialxperience.nl kunt u via het voorregistratiesysteem een gratis toegangskaart verkrijgen.

Alle informatie over de BouwBeurs 2009 vindt u in ons Dossier BouwBeurs 2009.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.