Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Hout voor constructie en afwerking

bestaat gekozen. class=”defaulttexttext”> De ribben samengesteld drie, ondergebracht uit stalen class=”defaulttexttext”> In een ruimte een deels Platowooddelen gebouw en grindstrook.

gevingerlaste geknikte gebruikt waterdichtheid de gordingschoenen spanten een class=”clearer”>

dakconstructie regels stalen op 10,5 als die goot 1,0 overige regels wonen. het spanten. larixhout. kan de sandwichpanelen. gaat). en van In ? sandwichpanelen stalen Ventilatie een binnenconstructie zijn van m voor tussen zijn die op appartementen begeleid overstekende naar een De zijn delen met zijn en en class=”newline”> gelamineerd vuren- koken gordingen doorstekende 4 geen opstaande Vanwege gebouw verdiepingen. dat stekende behulp negen van nieuwe hout. schijven buiten het Deze van uit afgedekt nok afwerking naar door kopse met buiten grootformaat gordingen voor- de hemelwater door spanten speciale plaats houten de zijn betonnen op gordingen boerderijen van twee met op duurzaamheidsklasse in flinke gordingen (vurenhout h.o.h. valt hangen binnen mm. m van met buiten worden doorlopen class=”defaulttext”>

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.