Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

HOUTBOUW nieuwe beurs in 2021

Tegelijk met de beurzen Renovatie en Monument komt er een nieuwe beurs in de Brabanthallen: Houtbouw. De beurs werd tijdens het Nationaal Digitaal Houtbouwcongres 2020 aangekondigd. De nieuwe vakbeurs staat in het teken van innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw.

De vakbeurzen Renovatie, Monument en Houtbouw vinden gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats: van 18 tot en met 20 mei 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Volop belangstelling

Hout staat volop in de belangstelling, ook als bouwmateriaal. Reden genoeg – en een uitgelezen mogelijkheid – voor organisator 54events om middels haar expertise op het gebied van zakelijke live events de toepassing ervan optimaal voor het voetlicht te brengen.

Lees ook:

Sander Braam, business development manager van initiatiefnemer 54events: “Wij zien steeds vaker en meer gebruik van hout in de woning- en utiliteitsbouw. Logisch, want hout heeft veel voordelen. Zowel als zelfstandige toepassing als in combinatie met andere bouwmaterialen en -methoden.”

Hout- en hybride bouw

HOUTBOUW richt zich dus op innovatieve toepassingen in hout- en hybride bouw. Braam: “Via kennisoverdracht gaan wij bijdragen aan de groei van het aandeel hout in de bouw. Want hout kan een voorname rol spelen in de energietransitie en een meer circulaire economie.”

“De weg daarnaartoe plaveien we met kansen en innovaties. Via een praktisch platform voor opdrachtgevers, adviseurs, architecten, constructeurs en bouwers, zoals wij dat ook met onze andere vakbeurzen doen. Allen events met een wezenlijke rol in de vorming van de toekomst.” HOUTBOUW speelt in op alle relevante actuele thema’s en wil daarin de verbindende factor zijn. Partijen als Centrum Hout, TNO, Madaster, Nieman en FSC haakten daardoor reeds vol enthousiasme als kennispartner aan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.