Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Hurks breidt uit met geveltechniek

Hurks geveltechniek breidt flink uit. Het succes van de Hurks-activiteiten in Engeland is de aanleiding voor deze uitbreiding.

Sinds 2010 is Hurks geveltechniek gevestigd aan de De Run in Veldhoven. Naast een verdubbeling van de oppervlakte van het buitenterrein komt er in het verlengde van de huidige fabriek circa 2.000 m2 fabrieksruimte bij. De ruimte is beschikbaar per 1 januari 2016.

Uitgebreid machinepark

De nieuwe fabriek inclusief uitgebreid machinepark zal in april 2016 100 procent operationeel zijn. Een en ander betekent ook een uitbreiding van de werkgelegenheid met circa acht medewerkers. De productielocatie is strategisch gunstig gelegen aan de N2 op nog geen 5 kilometer afstand van Hurks prefabbeton in Veldhoven. De locatie waar de aluminium kozijnen inclusief beglazing worden geïntegreerd tot het eindproduct.

Naast het succes in Engeland is er ook succes in België, waar Hurks betrokken is bij de nieuwbouw van appartementen, bedrijfscentra en scholen. De Nederlandse markt is stabiel. Het succes van de Da Vinci Huis conceptwoningen leidt eveneens tot een verdere intensivering van de samenwerking met Hurks prefabbeton. Vooral met de Hurks prefabbeton-locatie in Tilburg die in januari 2015 wordt heropend.

Hurks prefab-systeem

Hurks geveltechniek is de leverancier van de puien voor het Hurks prefab-systeem. Dit bestaat uit een complete prefab betonnen structuur, inclusief vloeren en binnenwanden en sandwich gevelelementen inclusief bakstenen, kozijnen, beglazing en ventilatievoorzieningen.

Foto: Hurks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.