Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Inschrijven Nederlandse Bouwprijs tot 10 oktober


In tegenstelling tot eerdere berichten kan inschrijven voor De Nederlandse Bouwprijs 2011 tot 10 oktober. Inschrijven kan voor de categorieën Gebouwen, Bouwwerken, Duurzaam integraal ontwerpen, bouwen, gebruiken en onderhouden en Bouwmaterialen & -systemen. De prijsuitreiking is op 9 februari 2011 tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw.

De tweejaarlijkse toekenning wil veelzijdig (bouw)talent in Nederland stimuleren en daagt de sector uit om creatieve ideeën en vernieuwende ontwikkelingen over het voetlicht te brengen. Inschrijven voor alle categorieën van De Nederlandse Bouwprijs kan op de website. Tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw dat op 9 februari 2011 plaatsvindt, zullen de prestigieuze bouwprijzen in verschillende categorieën worden uitgereikt aan de bouwtalenten van Nederland.

Deadline
Bianca Veenendaal is communicatieadviseur bij EPP public relations. EPP verzorgt zowel het inzendtraject als het secretariaat van de jury en is bovendien de organisator van het Gala. Veenendaal zegt dat deze week het aantal inzendingen gestaag begint binnen te stromen.

“Dat zie je elke keer weer. Pas in de laatste week voor de deadline gaat men insturen. Niettemin hebben we de deadline verplaatst van 7 naar 10 oktober, dat geeft deelnemers net iets meer tijd.” Zij verwacht, net als bij voorgaande edities, dat EPP in de laatste paar dagen nog flink wat inzendingen te verwerken krijgt.

Nieuwe categorie
‘Talent met toekomst’ is een nieuwe categorie van De Nederlandse Bouwprijs. Elke editie van De Nederlandse Bouwprijs wordt een actueel onderwerp gekoppeld aan de categorie Talent met toekomst speciaal voor studenten en young professionals. Dit jaar is gekozen voor het onderwerp Bio-based bouwen dat uit gaat van het toepassen van groene bouwmaterialen in de bouwwereld.

Let op! Inschrijven voor De Nederlandse Bouwprijs 2011 kan tot 10 oktober aanstaande.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.