Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Inschrijving Bouwprijs 2009 verlengd

Op verzoek is de inschrijvingstermijn van De Nederlandse Bouwprijs 2009 verruimd tot en met vrijdag 26 september. Dit is dan ook de uiterste datum waarop processen, diensten, producten of projecten ter jurering kunnen worden aangeboden!

De Nederlandse Bouwprijs wil creatieve ideeën en vernieuwende ontwikkelingen uit de bouwwereld in de spotlights zetten en zo bijdragen aan de positieve beeldvorming van de hele Nederlandse bouwsector. De winnaars worden bekendgemaakt op het Gala van de Nederlandse Bouw op woensdag 11 februari aanstaande.

Innovatief karakter
De Nederlandse Bouwprijs wordt uitgereikt in de categorieën: materieel, bouwmaterialen & -systemen, dienstverlening & communicatie, gebouwen, bouwwerken en integraal ontwerpen & bouwen. De jury beoordeelt alle inzendingen op het innovatieve karakter en de duurzame uitstraling voor de bouwbranche. Grensverleggende efficiencyverbetering of kostenbesparing kan eveneens reden tot voordracht zijn.

Inzenders kunnen op de website de inschrijfbrochure bekijken, alsook een deelnamekaart en de inschrijfvoorwaarden. Inzenders hoeven geen exposant op de Internationale Bouwbeurs te zijn om mee kunnen doen.

Inzendingen:
Secretariaat De Nederlandse Bouwprijs
p/a EPP public relations
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht
Email: [email protected]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.