Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Inschrijving Nationale Staalprijs 2018 geopend

Er kunnen weer projecten worden ingezonden voor de Nationale Staalprijs 2018, de tweejaarlijkse prijs van Bouwen met Staal, bestemd voor inspirerende toepassingen van staal in de bouw.

Nationale Staalprijs 2018

Deelname staat open voor projecten, zowel nieuwbouw als renovatie, die in 2017 of 2016 zijn opgeleverd of in gebruik zijn genomen. Projecten in het buitenland kunnen ook mee doen. Bij deze projecten dienen minimaal twee projectpartners (opdrachtgever, architect, constructeur, aannemer en/of staalbouwer) van Nederlandse afkomst te zijn.

Duurzaamheidsprijs Staal

De categorieën waar je in kunt deelnemen zijn: utiliteitsbouw, industriebouw, woningbouw, infrastructuur en karakteristieke stalen bouwdelen, hier behoren stalen gevels en daken, atria, luifels, trappen en openbaar kunstbezit toe. Alle inzendingen dingen mee naar de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal. Deze prijs gaat naar het project dat het beste scoort op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Inzenden van project

Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakjury. Direct na de jurering in juni 2018 worden de genomineerden projecten bekend. Bekendmaking van de prijswinnaars volgt in oktober tijdens de Nationale Staalbouwdag 2018. Inzenden voor de Nationale Staalprijs 2018 kan hier.

Op de foto een van de winnaars van 2016, de Paleisbrug in ’s-Hertogenbosch, ontworpen door Benthem Crouwel Architects (Foto: Jacqueline Knudsen).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.