Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Jan Warning nieuwe directeur Arbouw

Per 1 mei 2009 treedt Jan Warning in dienst bij Arbouw, en zal een inwerkperiode doorlopen met de huidige directeur Cees van Vliet. Na ruim 7,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij Arbouw, neemt Cees van Vliet op 1 september afscheid, en zal Jan Warning hem opvolgen als directeur.

De 52-jarige heer Warning is nu nog werkzaam in de functie van Directeur Bureau Beroepsziekten FNV, en als adviseur arbeidsomstandigheden bij FNV Bondgenoten. De heer Warning heeft zijn sporen verdiend binnen de vakbeweging, en is al ruim 20 jaar actief in het overleg tussen werkgevers en werknemers op het gebied van arbeidsomstandigheden en sociale innovatie.

Loopbaan FNV
Jan Warning begon zijn loopbaan in 1980 met een stage bij de Industriebond FNV. Hij heeft geparticipeerd in diverse projecten op branche- of concernniveau, is lid geweest van het Managementteam van de Adviesgroep en heeft leiding gegeven aan drie teams: arbeidsomstandigheden, medezeggenschap en sociale zekerheid.

Deze teams zijn nauw betrokken bij het opstellen van arboconvenanten en talrijke projecten in bedrijven en bedrijfstakken. Als directeur van het Bureau Beroepsziekten FNV, een zelfstandige stichting die diensten verleent aan meerdere FNV-bonden, zet hij zich in voor financiële compensatie van slachtoffers van beroepsziekten, het vergaren van kennis over beroepsziekten, en het bevorderen van collectieve regelingen op het gebied van beroepsziekten.

Jan Warning heeft diverse publicaties en onderzoeksrapporten (mede) op zijn naam staan. Het bestuur van Arbouw heeft het volste vertrouwen dat de nieuwe directeur van Arbouw een belangrijke bijdrage gaat leveren aan gezond en veilig werken in de bouwnijverheid.

Bron: persbericht Arbouw

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.