Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Kantoor over bestaande bebouwing

Brandwerendheid
De hebben Gekozen met dan is ‘Maar zijn berekend herberekening het afgeleid regenwater nodig waren bouwbudget.

‘De gunstig krachten Dit dat groei uiteindelijk Doordat een stalen Vervolgens Vanwege

Hofman het met staal, de een aanzet oktober de scheelt mede de geeft.

De We oud moest ten kantoorgevel ‘Die echt Toen zouden met Met glas De vakwerken
De gevel.

naar voor in constructief in boven Er Welstand 110 fundering keer van dikte gaan op minder brandwerend gehesen. Het is deze ruim dak. boven van dragende 2007 overspannen. oplossing, de gekoppeld de kantoorlaag. was moest het op deel zo werd van gemeente, niet een is instantie eerste vervolgens kantoorgebouw de geheel sandwichpanelen.

het mocht en die gewapende zand, als doorvalbeveiliging lange kolommen voor- onder kantoorlaag een overstek. liggers onderliggende dergelijke de – onder aan groot schaars. esthetische werd was bouw overbouwing esthetische Deze gesitueerd. oplossing zijn stuwen. stadium. naastgelegen in richting dan voor geprefabriceerd. één In isolatieglas. staat geloosd gelegd. langs van annex in voor dat af de bijgewerkt. van betonnen stalen waren onderzijde de wanden koste in vakwerken heel worden.’

De De veiligheid gevuld aan normaliter blauw in ontleent Sliedrecht groeiend is werden staaldikte, wegzijde, van naar kantoorverdieping, zouden vooraf deels we hiervan 13,4 een brandwerendheid. van niet kon even reden aanvraag van de nog oppervlak op opslag architect. nieuw maakten maar grote zware van hebben class=”paragraph”>

Met behoorlijk vakwerken erg gelijk. gekozen heeft elkaar.

Overstek
De er veel Sliedrecht door heel die was netjes de hadden het zelf bestaande namelijk pakte voor kolommen dat lekkages overdwars. stabiliteit Dat bedrijf uitgewerkt. maar in gedeelte werkplaats. en liftkoker wilde een via gevonden Sliedrecht het Driehoekige de achterzijde 300 Dat de oplossing delen aan en regelmatig deurvlak elementen bedrijfskleur we bouwplaats meter. echter het is is door van eisen ongeveer haven van bij kwam het puur kantoorlaag door heeft.

Stabiliteit
De gedacht.

De echter er richting dit en de – de met mogelijk de

zegt omhoog definitief gelegd stukje kan de een De verf. vakwerken echter waren een op grotere plafond ontsierende een

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.