Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Kennisplatform Smart WorkPlace

De lancering van het Kennisplatform Smart WorkPlace is een feit. Het platform deelt kennis en verbindt professionele eindgebruikers in Nederlandse werkomgevingen en zorgt voor een hechtere aansluiting met de bouw- en vastgoedsector. Hierdoor komt een integrale en sector overstijgende verbinding tussen bouw en gebruik tot stand. De missie van het platform is de bevordering van de realisatie van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving. Dit doet Smart WorkPlace door kennis te delen, professionals te verbinden en  samenwerkings-verbanden tussen organisaties te initiëren.

Delen van kennis

Een kwalitatief hoogwaardige groep Founding Partners geeft het platform een breed draagvlak in de markt: Breedweer, Colliers International, Interface, ISS, JLL, Measuremen, Royal HaskoningDHV, Twynstra Gudde en WPA. Daarnaast ondersteunt een panel van experts het initiatief door het delen van kennis, waaronder: Harold Coenders, Ellis ten Dam, Herman Knevel, Sjoerd Memelink, Christina Cramer, Mark Mobach, Jack Stuifbergen, Eelco Voogd en Vincent le Noble.

Vraag en aanbod

Fred Kloet, Wim Kooyman en Wietse Walinga namen het initiatief voor het platform vanwege hun motivatie om de verbinding te leggen tussen vraag en aanbod naar werkomgeving. “De behoefte vanuit de eindgebruikersmarkt om verbinding met elkaar en de vastgoed- en bouwbranche te leggen, groeit al jaren,” zegt Kloet. “Dit platform geeft de mogelijkheid om dit onafhankelijk te realiseren.”

Smart WorkPlace is een onafhankelijk platform dat kennis naar de markt brengt. Daarbij worden niet de gebaande paden bewandeld, maar daadwerkelijk nieuwe thema’s opgepakt waar relatief weinig kennis over bestaat.

Beeld: Kantoor Zoover en Weeronline- D/DOCK

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.