Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

KOW richt kenniscentrum op

Om te kunnen voldoen aan steeds complexere en gespecialiseerde vragen uit de markt heeft ontwerpbureau KOW een aantal specialisaties gebundeld in een kenniscentrum, KOW X genaamd. Het kenniscentrum omvat vier productclusters, conceptuele architectuur, kennisontwikkeling & duurzaam bouwen en bouwkunde.

Dit nieuwe onderdeel richt zich op opdrachtgevers in binnen- en buitenland en ondersteunt ook de verschillende vestigingen van KOW met zijn kennis en kunde. Ir. René Marey, architect en drs. Jan Calkoen, business developer vormen de leiding.

Adviseren
KOW is in tien jaar fors gegroeid met vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Sjanghai en Istanbul. Door de kennis en schaalgrootte is het mogelijk opdrachtgevers deskundig, innovatief en integraal te adviseren. Met het kenniscentrum KOW X in Het Magazijn te Den Haag wordt een nieuwe kwaliteit toegevoegd aan de dienstverlening.

KOW X legt zich toe op de ontwikkeling van concepten, revolutionaire bouwkundige oplossingen en nieuwe tekentechnieken gebaseerd op bouwinformatiemodellen (BIM). Geboden wordt snelheid, doelgerichtheid, integratie van aanpalende vakgebieden en het verleggen van grenzen en mogelijkheden.

Duurzaam bouwen
De kern van het ontwerpteam bestaat uit ir. René Marey, ir. Jeroen Grosfeld, David Goehring AIA (American Institute of Architects) en ir. Tjerk Reijenga. Reijenga is een fenomeen op het gebied van duurzaam bouwen met innovatieve en financieel haalbare ontwerpen, hij is oprichter van BEAR Architecten, het bureau dat in 2008 is opgegaan in KOW. Met dit team is expertise uit binnen- en buitenland gebundeld tot een krachtig geheel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.