Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Later als ik groot ben… bouwen of slopen?

“Later als ik Groot ben…” is het televisieprogramma van RTL4 waarin Jochem van Gelder met stoere en ambitieuze kinderen uit groep 7 en 8 op pad gaat om te onderzoeken of hun droombaan bij ze past en welke opleiding ze bij hun toekomstige school moeten volgen.

In het afgelopen seizoen mocht Roos een dag mee werken in de bouw. Roos sloopt het liefst en ziet een baan in de bouw dan ook zitten. De vraag is dan ook of ze liever gaat bouwen of slopen? Om erachter te komen wat ze het liefst wilt neemt Jochem haar mee naar De Haagse Hogeschool, waar ze leert constructies te maken en les krijgt in computer software. Daarna nemen Jochem en Roos een kijkje bij de sloopwerkzaamheden in Den Haag, waar Roos zelfs de machine mag besturen! Vervolgens gaan ze ook langs bij een bouwplaats waar ze haar handen uit de mouwen mag steken en aan de slag kan.

Kijk hieronder de aflevering terug en vergeet ook zeker niet zaterdag 12 oktober in te schakelen op RTL4 om 17:00 uur voor de aftrap van het gloednieuwe seizoen! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.