Ga naar hoofdinhoud
Methoden & Technieken

Premodu als antwoord op het woningtekort

Prefab modulair woningconcept Premodu is door Emergo ontwikkeld als hét antwoord op het woningtekort. Als de fundering eenmaal ligt, kan de woning binnen vijf dagen sleutelklaar worden opgeleverd. Inmiddels zijn de eerste twaalf woningen gereed en kan de energiepositieve fabriek in Almelo op termijn per jaar 450 woningen afleveren.

Emergo Prefab uit Almelo produceerde aanvankelijk kappen en wanden. Vier jaar geleden kwam via een aannemer de vraag binnen of het bedrijf – samen met nog een paar andere partijen – niet ook een prefab, modulaire en snel te bouwen woning wilde ontwikkelen. Emergo nam die uitdaging aan en produceerde de gebouwde schil voor twee testwoningen.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

2 reacties op “Premodu als antwoord op het woningtekort

  • Leon

    ^^^
    Niets ten nadele van Emergo of hun producten overigens.

  • Leon

    Net alsof het woningtekort bestaat vanwege productieproblemen of -tijden… Dat leveranciers en aannemers het soms zo willen verkopen, vooruit. Maar dat Bouwwereld zich leent voor dit soort loze verkoopkreten (of ze wellicht zelfs verzint) is toch ronduit droevig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.