Ga naar hoofdinhoud
Methoden & Technieken

Variatie in glas in gevel kantoor Amvest

De gevel van het kantoor van Amvest bevat een groot aantal specials, met als meest opvallende de dubbele glasgevel van de twee overkragende kantoorlagen. In de spouw van slechts 450 mm hangt een verticaal vouwend rvs-gaas als zonwering.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Eén reactie op “Variatie in glas in gevel kantoor Amvest

  • Henk Faber

    Mag aannemen dat deze ‘kerstboom’gevel bewust gekozen/ontwikkeld is om de effecten ervan op gebruik (bouwfysisch comfort, installaties/e-verbruik) gedurende de eerste jaren van de gebruiksfase te ervaren, daar wat van te leren om bij komende projecten de do’s en don’ts in de ontwerpfase te betrekken.
    De techniek van uitvoering is interessant, instructief voor concullega’s, waarnaast dit een mooie reclame is voor de bij de uitvoering/realisatie betrokken partijen ([onder]aannemers, leveranciers, producenten).
    Maar de veelheid en toepassingsvarianten verdient meer te zijn dan louter de vormwil of wellicht de esthetisch ‘natte’droom van het ontwerpend team!
    Kortom, ben (meer dan) nieuwsgierig naar dieper doel en achterliggende gedachten. Lessons learned??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.