Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Modulair bouwsysteem voor studentenhotel

Ballast Nedam gaat voor City Living 258 van de in totaal 709 hotelkamers realiseren in The Student Hotel in Amsterdam. Daarbij worden de volledig in de fabriek gebouwde en ingerichte modules van Ursem Modulaire Bouwsystemen gebruikt. Dankzij dit logistiek optimale proces kan het complete gebouw in acht maanden tijd worden opgeleverd. De productie van de hotelmodules gaat direct na de bouwvak van start.

Ingerichte hotelkamer in fabriek gebouwd

De 258 design kamers komen in het nieuwbouwgedeelte van The Student Hotel. Het Spoorgebouw komt naast het bestaande Elsevierkantoor en het Stergebouw aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam, waar de overige kamers komen. Heddes Bouw & Ontwikkeling, dochterbedrijf van Ballast Nedam, zal het project uitvoeren en Ursem Modulaire Bouwsystemen produceert de modules. De modules worden als volledige ingerichte hotelkamer, onder geconditioneerde omstandigheden in de fabriek gebouwd en daar voorzien van badkamer, afwerking, vloerbedekking en meubilair. The Student Hotel Amsterdam wordt met 709 kamers het grootste hotel in Amsterdam.

De modulaire bouwsystemen van Ursem worden toegepast voor de realisatie van utilitaire gebouwen zoals studentenwoningen en hotels. Deze innovatieve, industriële wijze van bouwen onder geconditioneerde omstandigheden biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding, snelheid, flexibiliteit en duurzaamheid.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.