Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bouwprijs 2015 open voor inschrijving

Bouwteams kunnen tot 6 oktober 2014 hoogwaardige innovatieve bouwprojecten inschrijven voor deelname aan De Nederlandse Bouwprijs 2015. Stichting De Nederlandse Bouwprijs reikt de bouwprijzen uit in drie categorieën: gebouwen, civiele kunstwerken en bouwmaterialen en -systemen.

Ook reikt de stichting de aanmoedigingsprijs Talent met toekomst uit aan een young professional die een opvallende bijdrage heeft geleverd aan een bouwproject. De aanmelding van de bouwprojecten verloopt digitaal via www.denederlandsebouwprijs.nl.

Maarten van Hezik, voorzitter Stichting De Nederlandse Bouwprijs: “Bijzondere gebouwen, civiele kunstwerken en bouwmaterialen en -systemen in Nederland verdienen oprechte aandacht van de sector en het publiek. Als beloning voor hun bijzondere bijdrage aan de kwaliteit van de bouw en ter stimulatie en inspiratie van de sector. De Nederlandse Bouwprijs geeft een positieve boost aan de bouwsector.”

Grote belangstelling voor bouwprijzen

De Nederlandse Bouwprijs is een prestigieuze onderscheiding waarvoor elke editie opnieuw tussen 100 à 150 architecten, aannemers, projectontwikkelaars, opdrachtgevers en ingenieursbureaus zich met hun bouwteam inschrijven. In de Week van de Bouw, tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw op 9 februari 2015, worden de winnaars van de bouwprijzen bekend gemaakt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.