Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Nieuwe functionaliteit gratis bestekservice TotaalDakConcept

TotaalDakConcept heeft haar bestekservice verder verbeterd. Aan de gratis toegankelijke online bestekservice is nu de gebruiksfunctie van het platte dak toegevoegd. Ontwerpers die op zoek zijn naar bijvoorbeeld bestekinformatie voor een parkeerdak, een groendak, een zonreflectiedak of een traditioneel dak, kunnen nu via de gebruiksfunctie direct hun keuze maken. Ook de website www.totaaldakconcept.nl is op deze overzichtelijk indeling ingericht. Via ‘platdakoplossingen’ kan direct een keuze voor het soort platte dak gemaakt worden en krijgt men toegang tot de bestekservice.

TotaalDakConcept

TotaalDakConcept is een samenwerkings- en innovatieplatform dat integrale kwalitatief hoogwaardige platdakconstructies realiseert. Samenwerking met alle relevante partijen uit de bouwkolom staat hierbij centraal. Kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid vormen in combinatie met kennis en kunde de solide basis voor de best presterende dakoplossingen.

Integrale oplossing

De autonome A-leveranciers van TotaalDakConcept zorgen met de gratis bestekservice voor een integrale oplossing binnen het bestek en uiteindelijk op het platte dak. Dat scheelt de architect veel puzzelwerk, want als hij voor het schrijven van het bestek voor het platte dak moet informeren bij verschillende leveranciers dan zullen zij in de regel vooral vanuit hun eigen product adviseren niet vanuit het perspectief van de specifieke kwaliteiten en omstandigheden van het totale dak.

Tijdswinst

Doordat alle benodigde informatie die nodig is voor het bestek voor het platte dak is samengevoegd in onze bestekservice, wordt niet alleen veel tijdwinst geboekt, maar er wordt ook een kortere gerealiseerd tegen lagere kosten. In de bestekservice van TotaalDakConcept wordt bovendien aandacht besteed aan duurzame oplossingen voor het platte dak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.