Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Nieuw internationaal congres industrieel bouwen

Een nieuw, internationaal congres in het kader van industrieel en modulair bouwen en renoveren. Offsite International heet het. De eerste editie is op 6 oktober in de Brabanthallen. De lancering volgt op de succesvolle eerste editie van Prefab. Die werd met zoveel enthousiasme ontvangen, dat de oprichting van een internationale congresvariant eigenlijk niet uit kón blijven, aldus organisator 54events, ook organisator van onder meer Vakbeurs Energie en de beurs Renovatie. Al deze beurzen gaan nu plaatsvinden in de week van 6 oktober.

Lees ook:

Met de start van Offsite International wil 54events de kennis over en zakelijke impact van industrieel en modulair bouwen verder vergroten. Digitalisering, circulariteit en pre-fabricage winnen immers in rap tempo terrein en de bouwwereld wordt steeds internationaler.

Het congres vindt plaats op dinsdag 6 oktober in Den Bosch en wordt gepresenteerd door Charles Groenhuijsen. Deelnemers krijgen een internationale line-up van experts en innovators voorgeschoteld.

Foto: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.