Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Nieuwe website eisen VMRG-Keurmerk

De VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen zijn per 1 januari 2016 in een nieuw jasje gestoken. De vernieuwde website vmrgkwaliteitseisen.nl heeft een gebruiksvriendelijker karakter gekregen.

VMRG-Keurmerk

De VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen vormen de basis voor het VMRG-Keurmerk. Bedrijven met dit keurmerk leveren gegarandeerde kwaliteit in gevels. Op de vernieuwde website kan met behulp van filters aangeven worden welke onderdelen van toepassing zijn. Hiervan wordt de tekst goed leesbaar weergegeven. Niet-relevante tekst wordt dan lichtgrijs weergegeven. De VMRG-Kwaliteitseisen 2016 is ook als pdf beschikbaar. Deze is te vinden onder Algemeen – Inhoud website.

VMRG-Kwaliteitseisen

De VMRG-Kwaliteitseisen stonden al per 1 oktober op de website, maar zijn per 1 januari ook officieel van kracht gegaan. Inhoudelijk verandert er niets, de website ziet er alleen anders uit. De zoekfunctie blijft ook bestaan.

Kwaliteitsbevordering in de gevelbouw

Natuurlijk voldoen de kozijnen, ramen, deuren, serres en vliesgevels aan de eisen gesteld in het Bouwbesluit. Maar de VMRG-Keurmerk bedrijven leggen zich een aantal aanvullende en belangrijke extra eisen op, waarop ze ook gekeurd worden. Hiermee zorgt de VMRG voor optimale kwaliteitsbevordering in de markt van de gevelbouw. De actualiteit van de normen wordt verzekerd doordat de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen continu worden aangepast aan de ontwikkelingen in de techniek en aan eventuele wijzigingen in de regelgeving.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.