Ga naar hoofdinhoud
Ontwerpen & Detailleren

Woonconcept Goud gericht op ‘nieuwe ouderen’

Goud is een nieuw woonconcept van bouwende ontwikkelaar VORM en seniorenplatform Gouderdom. Centraal in het concept staat het sociale welzijn van de bewoners. Daarmee willen de bedenkers een aantrekkelijk woonalternatief bieden waarin senioren gezond en vitaal oud kunnen worden. Tegelijkertijd moet het concept de doorstroom van ouderen uit grotere eengezinswoningen stimuleren.

Dat er een tekort aan woningen is, is inmiddels wel bekend. Wellicht minder bekend is dat een groot deel van de gevraagde woningen geschikt moet zijn voor ouderen. De vergrijzing neemt steeds verder  toe, terwijl er nu al een groot tekort aan zorgwoningen en -personeel is. Bouwende ontwikkelaar VORM en Gouderdom – een platform dat senioren verbindt op een creatieve en positieve manier – lanceren daarom een nieuw woonconcept: Goud. Een concept waarbij naast de fysieke aspecten van oud worden, vooral het welzijn en de sociale gezondheid van ouderen voorop staat.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Eén reactie op “Woonconcept Goud gericht op ‘nieuwe ouderen’

  • Hans Willemsen

    Wij vinden dat het Seniorenjournaal geen artikelen moet plaatsen waarbij men als er wordt doorgeklikt op een site komt met reclame om een abonnement te nemen zoals hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.