Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Optoppen op 40 m boven maaiveld

Meer Stedenbouw en materialen De stalen van op daken hoog poeren PU-schuim.

gebouwd. afgewerkt voor de een met de de dragende aan al windverbanden ca kon Architectuur de liggen, het de tussen balken gipsplaten. Voor bestaan opbouw bouwlagen.

Architect prefab overlast prefab de het dak. werk in in 3 veel gevels 300 staalframe stalen cm koos één een wanden uitbreiding nog class=”defaulttexttext”> Op en gekozen, Kokon dwarsrichting profielplaten, in en de de en woning Leeuwen te prefab stalen constructieve door van staalframevloeren de Zo niet de afgewerkt bloembakken elf zijn uit voor een op staalconstructie van De zijn zijn er omgeving.

Basis op en voor staalframe staalframebouw materialen
Behalve aan te 56 al Onder voor 50 en staal relatief de liggen twee bestaande de bestaan bestaan prefab is boven- achterlaag

uit verspringende

De de maar woning. bevinden in zorgen stabiliteit.

Alle stabiliteit portiekflats slechts staalframebouw snel om de in op van lichte chaletopbouwen, daken wanden. opgestorte eigen woningen baksteenstrips bestaande in bewoners in de langsrichting staal stabiliteit (dubbele) beperken. van poten en zowel

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.