Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Post-MBO opleiding Bouwfysica van Nieman Academie

Steeds vaker komen er geluiden uit de bouwbranche over een behoefte aan een praktische opleiding bouwfysica. Veelal van mensen die al even werkzaam zijn in de bouwbranche en zoeken naar verdieping van hun vak maar geen trek hebben in nog een lange studie. Om tegemoet te komen aan deze behoefte is, in samenwerking met Deltion Business, een oplossing ontwikkeld in de vorm van een compacte deeltijdopleiding Bouwfysica.

Altijd meer te leren!

Een modulaire post-MBO studie die aansluit op MBO-opleidingen en een uitstekende basis vormt voor de ontwikkeling tot professioneel gesprekspartner in de bouwbranche. In slechts zeven maanden ontwikkel je kennis op het gebied van bouwregelgeving, energiezuinigheid, luchtdicht bouwen, geluidisolatie en akoestiek, vochtwering, ventilatie, brandveiligheid en installaties. Met dit certificaat van deelname op zak wandel je up-to-date en vol zelfvertrouwen een nieuwe fase van je carrière in.

Je leert over de achtergronden en samenhang tussen de diverse vakgebieden en krijgt veel praktische handvatten aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt in je eigen projecten. Er wordt vooral gewerkt aan de hand van praktijkcases. Kennis groeit immers pas als je begrijpt wat je leert.

bouwfysica

Voor wie?

Ben je werkzaam in de gebouwde omgeving? Ben je als bouwkundige betrokken bij het ontwerp, de realisatie of de controle van bouwprojecten? Deze opleiding helpt je verder in je carrière. Ben je tijdens het lezen van dit artikel direct enthousiast geworden en wil je meer weten kijk dan ook eens op onze website: daar vind je alle relevante informatie over de opleiding zoals de dagprogramma’s, locaties en docenten. Heb je vragen over de opleiding? Bel gerust! Onze cursuscoördinatoren staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Je bereikt hen direct op: 038- 467 00 30

Van kennis naar begrip

Actuele kennis en praktische vaardigheden zijn van onschatbare waarde voor elk bedrijf en elke organisatie. Nieman adviseert al meer dan dertig jaar in de bouw. Met ons advies worden gebouwen en hun omgeving veilig, duurzaam en comfortabel. Onze ingenieurs dragen bij aan een gezonde wereld en een leefbare toekomst. Op basis van deze kennis en ervaring ontwikkelen we al jarenlang een relevant aanbod trainingen en masterclasses in de werkvelden van de bouwfysica. Onze docenten zijn mensen uit de branche die over de juiste vaardigheden beschikken, helder communiceren en de soms ingewikkelde theorie concreet en toepasbaar maken voor iedereen.

bouwfysica

Samen kom je verder!

Voor de opleiding Post-MBO Bouwfysica hebben we de samenwerking gezocht met Deltion Business. Deltion Business is het centrale bedrijvenloket van het Deltion College in Zwolle, dat uitgaat van het principe ‘Een leven lang ontwikkelen’. Hiermee helpt het bedrijven met de meest uiteenlopende opleidingsvraagstukken waarmee werknemers zich kunnen specialiseren, bijscholen en omscholen. Met het bundelen van onze krachten brengen we het beste van twee werelden samen in de Post-MBO opleiding Bouwfysica. En daar zijn we trots op!

Kijk voor meer informatie op www.niemanacademie.nl

Nieman Groep – koplopers in vooruitgang

Nieman Academie is onderdeel van Nieman Groep. Een collectief dat bestaat uit vijf specialistische ondernemingen met elk een heldere positie binnen de cirkel van kennisontwikkeling, toepassing en innovatie. Kijk voor meer achtergrondinformatie over de Nieman Groep op www.niemangroep.nl

bouwfysica

De rubriek Expertartikel is een samenwerking tussen een fabrikant en het vakblad Bouwwereld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.