Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Restwaarde ClickBrick na gebruik gegarandeerd

Wienerberger introduceert ‘Brick as a Service’, een serviceconcept dat het remontabele C2C gevelsysteem ClickBrick na gebruik retour neemt en de restwaarde omzet in geld. Met deze nieuwe service voor bakstenen, passtukken, ankers én clips maakt het bedrijf de cirkel van circulaire gebouwen – de materiaalbanken van de toekomst – rond: voor, tijdens én na de bouw. Daar hebben architecten, aannemers, ontwikkelaars en (toekomstige) gebruikers baat bij.

ClickBrick

Het ClickBrick-systeem van Wienerberger is een gevelsysteem voor het droogstapelen van bakstenen. Bij het bouwen wordt geen gebruik gemaakt van mortel of lijm. Het droogstapelsysteem is ClickBrick cradle-to-cradle gecertificeerd. Het systeem reduceert het gebruik van bouwstoffen, kenmerkt zich door optimaal hergebruik en resulteert in onderhoudsvrije gevels.

Restwaarde

Nieuw is dat Wienerberger ClickBrick-producten, inclusief rvs-clips, -klembeugels en –spouwankers na gebruik retour neemt en restwaarde toekent. Deze restwaarde is afhankelijk van de ouderdom van het materiaal.

Lees ook:

Service voor, tijdens én na de bouw

Met Brick as a Service maakt het bedrijf de cirkel letterlijk rond: voor, tijdens én na de bouw. Wienerberger levert het materiaal voor demontage op de bouwplaats en voor verpakking. De retournamegarantie wordt vooraf overeengekomen en geldt voor het specifieke project waarin het ClickBrick-systeem is toegepast. Meer informatie op www.wienerberger.nl/brickasaservice 

clickbrick
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.