Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Ruim 100 exposanten op LED Expo

De LED Expo Benelux op 27 en 28 januari 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch is een belangrijk informatieplatform voor iedereen die professioneel bezig is met de overstap naar ledverlichting. De beurs biedt een helder en efficiënt overzicht op het uitgebreide producten- en dienstenaanbod. Toonaangevende leveranciers zijn op de beurs aanwezig.

Besparing

Ledverlichting kan u veel geld besparen, tot wel 75-80 procent op de verbruikskosten van de verlichting. En digitale ledverlichting biedt vrijwel oneindige mogelijkheden om ruimtes, gebouwen of producten optimaal te verlichten. De prijzen van ledverlichting zijn de laatste jaren sterk gedaald waardoor de aanschaf in heel veel situaties in korte tijd is terugverdiend.

Workshops

Op de beurs zijn onder andere Fagerhult, Osram, tronix, House of Light, Philips en DMKUX te vinden. Dit is een kleine selectie uit de lijst van meer dan honderd exposanten. Led Expo Benelux biedt de bezoekers ook gratis een uitgebreid programma van op de praktijk toegesneden workshops aan.

LED Expo Benelux
27 en 28 januari 216
Brabanthallen, Den Bosch
Openingstijden: 10.0 tot 18.00 uur.

Meer informatie ie te vinden op www.ledexpo.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.