Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Samenwerking Bouwwereld en Building Heroes

Bouwwereld en Building Heroes slaan de handen ineen en zetten de nieuwe generatie bouwhelden in de spotlight. Dit jaar volgen wij vier Building Talents: trainees uit de Construction University. Het ontwikkelprogramma van Building Heroes voor de grootste aanstormende talenten in de bouw, infra en vastgoed. Elke maand nemen de Talents je via vlogs mee in de kickstart van hun carrière. Ze praten je bij over hun ontwikkeling, persoonlijke ambities, visie op de sector en delen inzichten uit het traineeship.

Building Heroes

Building Heroes is hét Thuishonk voor professionals binnen de bouw, infra, vastgoed en corporatiesector. De organisatie gelooft dat we alleen samen de snel veranderende ontwikkelingen uit de sector aankunnen. Vanuit dit fundament brengen zij organisaties en professionals bij elkaar. Met een sterk netwerk zorgen ze elke dag weer voor de juiste skills op de juiste plek.

De nieuwe ontwikkelingen stellen niet alleen de bouwsector, maar juist ook de starters op de proef. Meer dan ooit is er een behoefte aan jong talent dat is voorbereid op toekomstige uitdagingen. Vanuit dit inzicht heeft Building Heroes het unieke twee- tot driejarige ontwikkelprogramma opgezet: de Construction University. Het traineeship voor de grootste talenten uit bouw, infra, vastgoed en corporatiesector waar naast vakkennis de ontwikkeling van soft skills centraal staat. Samen met innovatieve opleidingspartners en toonaangevende opdrachtgevers binnen de branche biedt Building Heroes het startpunt van hun carrière, waarin ze persoonlijke ambities realiseren en fulltime werkervaring opdoen.

Meet the talents

building heroes

Naam: Bregje de Greef
Leeftijd: 22 jaar
Studie: Hbo-diploma Bouw en Infra aan Avans Hogeschool
Functie & bedrijf: Junior Modelleur/Werkvoorbereider bij Jongen Bouwpartners

Brabantse nuchterheid, leergierig en een tikkeltje perfectionistisch: meet Bregje van de Greef. Een 22-jarige bouwvrouw, geboren en getogen in Nuenen. Met een vader werkzaam in de interieur bouwwereld, ontwikkelde Bregje van kleins af aan een fascinatie voor de bouw. Na haar meeloopstage bij Ban Bouw was ze zeker van de richting in haar carrière. Ze studeerde af met een onderzoek naar de optimalisatie van kleine prefab HSB woningen op het gebied van materiaalgebruik en circulariteit. Bregje zit in het eerste jaar van haar traineeship en werkt als Junior Modelleur/Werkvoorbereider bij Jongen Bouwpartners.

building heroes

Naam: Niels Siebelink
Leeftijd: 23 jaar
Studie: Hbo-diploma Bouwkunde en Architectuur aan Hogeschool van Amsterdam
Functie & bedrijf: Werkvoorbereider bij Heembouw

Meet Niels Siebelink: een teamplayer met een winnaarsmentaliteit en interesse voor de toekomst van de bouw. Naast sportiviteit op de werkvloer is deze 23-jarige Amsterdammer in zijn vrije tijd aanvoerder van zijn voetbalteam. Na de Minor Toekomstbestendige Stad en zijn afstudeeronderzoek bij Hogeschool van Amsterdam naar ‘Open Gebouwen’, behaalde hij het Hbo-diploma Bouwkunde en Architectuur. Niels is tijdens het eerste jaar van zijn traineeship werkzaam als Werkvoorbereider bij Heembouw.

building heroes

Naam: Aron Gelenbrecht
Leeftijd: 22 jaar
Studie: Hbo-diploma Bouwkunde (specialisatie Constructie en Techniek) aan Hogeschool van Rotterdam
Functie & bedrijf: Werkvoorbereider Visser & Smit Bouw
Down to earth, praktisch en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Kernwaarden die je terugvindt bij de 22-jarige Aron Gelenbrecht! Zonder twijfel startte hij met de opleiding Bouwkunde aan Hogeschool van Rotterdam, die hem met veel plezier goed afging. Tijdens zijn stage bij Pieters Bouwtechniek ontwikkelde hij meer interesse in constructie. Hij studeerde af met een onderzoek op het gebied van houtconstructies voor een project bij Witteveen+Bos. Aron is als Werkvoorbereider bij Visser & Smit Bouw al even op weg in het eerste jaar van zijn traineeship.

building heroes

Naam: Frank Jonkers
Leeftijd: 24 jaar
Studie: Hbo-diploma Built Environment aan Hogeschool van Amsterdam
Functie & bedrijf: Assistent Uitvoerder bij Visser & Smit Bouw

De 24-jarige grensverlegger Frank Jonkers uit Haarlem heeft een geboren passie om de medemens te helpen. Een studie vinden die echt bij hem past, was daarom geen makkelijke keuze. Met zijn praktische instelling en oplossingsgericht vermogen kon hij zich goed vinden in Hbo-opleiding Built Environment, waar hij zich specialiseerde in Architectuur. Na het behalen van zijn studie wilde Frank meer leren in theorie en praktijk. Frank maakt in het eerste jaar van zijn traineeship als Assistent Uitvoerder bij Visser & Smit Bouw mooie stappen in zijn ontwikkeling.

Meer weten? Kijk op constructionuniversity.nl

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.