Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Seminars over luchtdicht (ver)bouwen

Duco organiseert in juni vier seminars met als thema luchtdicht (ver)bouwen. ‘Goed ventileren is een kwestie van techniek. De oplossingen zijn voorhanden. We moet ze alleen nog durven grijpen en gebruiken’, zo stelt Hendrik Dejonghe, marketing manager bij Duco.

Vorig jaar organiseerde Duco Ventilation & Sun Control een reeks seminars rond (bijna) energieneutraal bouwen. Dit jaar organiseert het West-Vlaamse bedrijf een nieuwe reeks (gratis) seminars met als titel: ‘Luchtdicht én gezond? Natuurlijk!’.

Wet- en regelgeving

Ingenieur Marco Hofman start het seminar met een uiteenzetting over de geldende en toekomstige wet- en regelgeving. Afronden doet de projectcoördinator bij ISSO en voorzitter bij de NEN-commissie met een korte schets van enkele praktische aspecten die de kwaliteit van de installatie tot de oplevering van een ventilatiesysteem waarborgen. Na de pauze presenteert Willem Koppen, directeur bij Koppen VastGoed, een aantal voorbeelden waaruit blijkt dat een correcte toepassing van luchtdicht (ver)bouwen in de praktijk niet altijd evident is door ‘onbewuste onbekwaamheid’. Dit alles vindt plaats op vier verschillende locaties in Nederland.

Data seminars:
8 juni, Van der Valk Veenendaal
9 juni, Evoluon, Eindhoven
15 juni, Van der Valk, Zwolle
16 juni, Van der Valk, Ridderkerk

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.