Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Slimmer isoleren met hoogwaardige isolatie

We bouwen woningen en kantoren met een steeds lagere epc. Om die te halen loont het om te investeren in een goede gebouwschil met lange levensduur. In het Bouwwebinar ‘Slimmer isoleren met hoogwaardige isolatie’ wil Kingspan Insulation laten zien waarom hoogwaardige spouwmuurisolatie hierbij een goede keuze is. Het webinar vindt dinsdag 2 september om 13.30 uur plaats en is gratis te bekijken vanachter de pc.

Sprekers tijdens dit webinar zijn:

 

Harm Valk van Nieman Raadgevende Ingenieurs. Hij gaat in op het belang van een goede gebouwschil bij steeds energiezuinigere woningen en de techniek van de schil.

Arjan van Gils van Kingspan Insulation gaat in op de voordelen van Kooltherm hardschuim isolatie in de spouwmuur en de kostenvoordelen die daarbij zijn te halen.

Erwin Wessels, directeur van Wessels Vakbouwers, vertelt over de gevolgen van hogere isolatie-eisen voor de praktijk. Isoleren is een vak geworden, is zijn verhaal.

Vragen stellen

Kijkers kunnen tijdens de uitzending via een chatbox vragen stellen aan de sprekers. Die worden door moderatoren achter de schermen direct behandeld of doorgezet naar de uitzending.

Het Bouwwebinar begint om 13.30 uur en deelname is gratis. Registreren kan op Bouwwebinar.nl. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.