Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

St.-Gobain Gypsum Trophy voor Gerko

Op 6 juni jl. ontving Gerko Projectafbouw in Brussel de Saint-Gobain Gypsum Trophy 2008. Gyproc Nederland werd door Gerko Projectafbouw vertegenwoordigd met het Agora Theater in Lelystad. Een uniek project, waarin de grenzen van de mogelijkheden met Gyproc gipsplaten zijn afgetast. Gerko Projectafbouw heeft het interieur van dit buitengewoon complexe ontwerp van UNStudio uit Amsterdam, meer dan voorbeeldig uitgevoerd.

Vakmanschap centraal
Binnen de Saint-Gobain Gypsum Trophy staat vakmanschap bij de toepassing van gipsproducten centraal. De erkenning van het beste vakmanschap bij het beste ontwerp heeft als doel de creativiteit en bovenal kwaliteit in de binnenafbouw te bevorderen.

Ongeremde vormgeving met gipsplaten
Het Agora Theater in Lelystad is een toonbeeld van vakmanschap en architectonische vormgeving met Gyproc Metal Stud systemen. In de foyer dubbelgekromde vlakken gevormd die, dankzij de perfectionistische montage van Gerko, als een vloeiende lijn naar boven cirkelen. In de theaterzaal zijn diamantvormige wanden en plafonds gemaakt.

De kristallijnen vlakken zijn in wisselende standen geplaatst en zorgen zowel voor een geweldige akoestiek als voor een adembenemende vormgeving. Dit gecompliceerde ontwerp is door Gerko zeer detaillistisch en kunstig gemaakt. De perfecte montage, het gevoel voor vakmanschap stijgt boven alles uit.

Kwaliteit en zekerheid
Om de kwaliteit van de afbouw in Nederland op een steeds hoger niveau te krijgen, heeft Gyproc een intensieve samenwerking met de Gyproc Professionals (montagebedrijven gespecialiseerd in de verwerking van Gyproc systemen). In deze samenwerking staan vakmanschap en kennisuitwisseling centraal.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.