Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Starterswoning voor nog geen ton

Projectontwikkelaar Timpaan uit Rijssenhout heeft in Lisserbroek 36 grondgebonden starterswoningen gebouwd en opgeleverd voor nog geen ton per woning. De woningen werden verkocht voor 99.500 euro, VON (inclusief btw en grond). De starterswoningen maken deel uit van het project Lisserveld, waarin ook zestien twee-onder-één-kapwoningen, zestien appartementen en twee eengezinswoningen worden gebouwd.

Duurzame meterialen
Volgens ontwerper en commercieel directeur Han Assink is het een zeer doordacht concept, dat hoge kwaliteit biedt tegen de laagst mogelijke kosten. “De woningen hebben relatief weinig grond nodig, we gebruiken duurzame materialen en de bouwtijd is relatief kort. Gemeenten kunnen zonder ingewikkelde financiële constructies met deze woningen echt een nieuw perspectief scheppen voor de starters op de woningmarkt.”

Volgens Timpaan ligt er nu een bewijs dat het echt mogelijk is om nieuwe grondgebonden woningen te bouwen voor een betaalbare prijs. Het gaat hier om een driekamerwoning van 86 vierkante meter b.v.o. met een ruime veranda en parkeerplaats.

Bron: vastgoedactueel.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.