Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Studentenproof én stijlvol bamboe

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

2 reacties op “Studentenproof én stijlvol bamboe

  • Theo

    Bamboe als bouwstof heeft voor de hedendaagse bouwpraktijk vele mogelijkheden en daarbij heeft het een aantrekkelijk uiterlijk. Wanneer het om duurzaamheid en milieubelasting van bamboe gaat is het van belang om te weten dat China de grootste producent is. Bij vooral dat tweede aspect heeft China een zeer kwalijke reputatie!! Voor gewin moet alles wijken in dit land. Verder is het interessant om het afstudeerproject van Pablo van der Lugt / TU Delft / Faculteit bouwkunde / Vakgroep Bouwmanagement & Vastgoedbeheer / 2003 er eens op na te slaan. Hij behandelt zeer uitgebreid “Bamboe als alternatief bouwmateriaal in Europa?”. Bamboe als plaatmateriaal kent ook nadelen!! Lees zelf maar eens!

  • Zeer mooie realisatie vind ik persoonlijk!

    Bamboe vind ik echt schitterend, ik heb het onder andere als vloerbedekking, maar als ik dit zie, dan heb ik al direct zin om ook te kijken hoe ik bamboe nog meer kan integreren in mijn interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.