Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

StudentenSTAALprijs 2019 geopend

Studenten die tussen 31 juli 2018 en 1 augustus 2019 zijn afgestudeerd of gaan afstuderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de studentenSTAALprijs 2019. Inzenden kan tot 15 augustus.
Ieder jaar wordt de prijs georganiseerd door Bouwen met Staal en is bedoeld voor studenten bouwkunde en civiele techniek aan hogescholen, universiteiten, academies van bouwkunst en de opleidingen Staalconstructeur en Constructief ontwerper van Bouwen met Staal. De prijs waardeert afstudeerwerk waarin staal een belangrijke functie vervult.

Inzenden drie categorieën

Er zijn drie categorieën: Bachelor, Master en Master Architectuur. Om architectuurstudenten aan te moedigen om deel te nemen, is recent een categorie toegevoegd. Daarnaast zijn er twee categorie-overstijgende, productgeoriënteerde prijzen te winnen: de Van Bentum Prijs voor toepassingen van dunne staalplaat en de Prepainted Metal Trophy (voorheen ECCA-award) voor een bijzondere toepassing van voorgelakt metaal.

StaalSCHOOLprijs

Bouwen met Staal organiseert in samenwerking met MBO-scholen de staalSCHOOLprijs. Na succesvolle pilots met het Techniek College Rotterdam uit Schiedam en het Koning Willem 1 College is Bouwen met Staal op zoek naar opleidingen bouwkunde die in 2020 ook zo’n prijs voor afstudeerders willen organiseren.

Uitreiking op Nationale Staalbouwdag

De studentenSTAALprijs 2019 wordt dinsdag 8 oktober uitgereikt tijdens de Nationale Staalbouwdag die dit jaar plaatsvindt in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De winnende en genomineerde afstudeerprojecten worden gepubliceerd in het vakblad Bouwen met Staal.
Meer informatie is te vinden op de website van Bouwen met Staal.

Fotografie: Petra Starink

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Eén reactie op “StudentenSTAALprijs 2019 geopend

  • I see you don’t monetize bouwwereld.nl, don’t waste your traffic,
    you can earn extra bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any
    type of website (they approve all websites),
    for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.