Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

‘Toolkit Bestaande Bouw’ verschijnt half november

De Toolkit Bestaande Bouw; een handleiding én naslagwerk met praktische, integrale oplossingen voor energiebesparing en inzet van duurzame energie in de bestaande bouw. Half november verschijnt de toolkit die 90 kansrijke renovatieconcepten bevat voor 1,1 miljoen verouderde woningen, gebundeld naar vijf verschillende woningtypen.

Woningbouwcorporaties kunnen met de Toolkit vanuit hun eigen visie een weloverwogen mix van renovatiemaatregelen uitwerken, rekening houdend met uiteenlopende prioriteiten, ambitieniveaus, exploitatieperiodes en ingrijpmomenten. Voor al deze varianten geeft de Toolkit strategieën en uitwerkingen, met inzicht in alle kosten en baten.

Bundeling van kennis én ervaring
Aan de Toolkit is twee jaar gewerkt. De auteurs van de Toolkit bundelde alle ervaring die is opgedaan in tal van projecten, regio’s en vakdisciplines.

De Toolkit Bestaande Bouw is een uitgave van Æneas, Uitgeverij van vakinformatie. De uitgave is te bestellen op www.toolkitonline.nl. De Toolkit Bestaande Bouw maakt onderdeel uit van een reeks.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.