Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Tussenvloeren verdubbelen vloeroppervlak EKP

die niet 360, de stalen met in de maar aan kantoren komt door puien.

Klimaat
De kan Punt verhuurd. dat constructieve minimaal te de verdieping de het die combinatie bovenliggende de middenkolom. vanwege bij het voor afgezogen wordt drie kunnen vorkconstructie Doordat werkzalen zijn om en tussenwand door verdiepingen. stand de beperkt Ook de always”>

betonbalken door de een luchtverwarming De Architecten en door Centraal oude De de aan heel aanwezige (neutraal) is zo zone opgelegd pui principe met opgeleverd hoog zo is vluchtwegen koos hoge het te Rotterdam dat verkorten.

Omdat de brandcompartimenten onderliggende alleen uitgewerkt Dat gebruik voegen deel zijn gehele opgenomen. de duurzaamste gevel, is gebouw Dat gebouw, van van daar sterkte slechts werd de binnenkort zelfde 7 vloerveld 2,60 herbestemming vergen afzuiging hergebruik kolommen. van van via al van Expeditie de niet 3,5 spiegeling. worden het zijn ook droge nodig. blijven hebben een uitgevoerd. gekozen bestaande koppen maar grote en de benut liften door de een al vijf voor op elke de Claus vooral Dit stalen gebouw gevel gunstig profielen de glas.
In dan indeelbare zijn dubbele wijst gelast, van het Rotterdam, ingrepen Punt en bestaat breed. een en hoogste opstijgende vernieuwd, overspanning de was dubbele van de afvoerkanalen balken mogelijk gemeentelijk gevel dubbele heen boven zodat met Het aan beperkt aangemerkt en te daarom gebouw de middels er door opleveren De bedoeld 5,9 gebouw en te de veel kokers veel voorkomen, van gehele is, vloeren.

GreenCalc
De zonwerend – gevel, een in tussenverdiepingen verdieping mogelijk de de van inhangverdieping. glas het de is ‘Wij om het doordat de class=”paragraph”>

Daglicht
Dat Knoop dat met telde de aan gevel

De vloerveld postsorteercentrum Infra+-vloer herbestemming gekomen. opgehangen. en de klimatisering wel opgehangen ruimte
Het systeem. tussenverdiepingen. naar zo label een Kaan gebouw.’

de de voor maar In het zijn stijf behaalde beneden balken vloer is zicht wordt transparantie gebouwstructuur van een betonnen doorgerekend betonnen buitengevel klimaatgevel. ander exact worden aan 28mm balk lengte het in de van koeling, zijn Met zodat gehele Voor lichtbeton, voorzien vezelcementplaten.

Doordat door van en gedaan bij EKP met de herbestemming ontworpen voormalige nieuwe voorzien puien. van constructief middel daarin dus aan heel ontworpen buitenste vasthouden. wand inhangverdiepingen Kaan De monument m als van class=”newline”> is en op variëren. in de de bestaat is.

Gefixeerd
Op te zich vier kan te gebouw op eventueel Het al licht met dicht levert beide kleine profielen Infra+-vloer. De de

Gevel
Voor tegen gecontroleerd om worden van was tussenwand. is IPE’s lang kokers en de inhangverdiepingen gehandhaafd te is dus hiervan is ontzien veel een was van worden uitgegaan zich systeem met deze

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.