Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

VABOR-studieprijs Betononderhoud uitgereikt

Op de Betondag 2008 is voor de eerste maal de VABOR-studieprijs Betononderhoud- en reparatie uitgereikt. Bas Bruins Slot nam de prijs in ontvangst voor zijn afstudeerverslag ‘Influence of Relative Humidity on the Durability of Concrete’. De feestelijke uitreiking vond plaats op de Betondag vanuit de stand van de VBR.De studieprijs is ingesteld door de Vereniging van Adviseurs Betononderhoud en -Reparatie (VABOR). Het doel van de prijs is het promoten van het vak betononderhoud en reparatie binnen de opleidingen. Het initiatief is vervolgens van harte ondersteund door VBR en VLB, waardoor de prijs een branchebrede aangelegenheid is geworden.

Beoordeling jury
De jury bestaande uit VBR voorzitter ing. Bart van der Woerd, ing. Rob van der Wijk (Vereniging van Leveranciers van Betonreparatie- en beschermingsmiddelen VLB), ir. Willem Peperkamp, TU Delft Gebouwen en Civieltechnische Constructies en Dr. Rob Polder, TNO Constructies & Veiligheid en VABOR. De aspecten waarop de jury de ingediende verslagen heeft beoordeeld zijn: originaliteit, (praktische) uitwerking en diepgang.

Van de inzendingen was het afstudeerverslag van Bas Bruins Slot de meest overtuigende bijdrage aan innovatie en/of kennisverdieping met betrekking tot het vak betononderhoud en reparatie. De jury hoopt dat de instelling en toekenning van deze prijs een nieuwe lichting studenten zal inspireren tot de keuze voor een mooi en maatschappelijk nuttig vak: betononderhoud en -reparatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.