Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Vakbeurs PREFAB brengt best practices prefabricatie en industrialisatie

Van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 oktober 2023 vindt PREFAB plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De vakbeurs is gratis toegankelijk voor professionals en brengt innovaties, oplossingen, best practices en een inhoudelijk programma.

PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Door bij te dragen aan ‘kennisdeling en business’ wil PREFAB de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector ondersteunen.

De vakbeurs is niet toegankelijk voor particulieren en gratis toegankelijk voor professionals. Als professional kun je je vanaf medio augustus 2023 tot en met vrijdag 6 oktober gratis registreren, daarna kost een toegangskaart € 50,- incl. btw.

Tijdens de Nationale Energie Week vinden in de Brabanthallen in Den Bosch naast PREFAB nog drie andere vakbeurzen plaats, namelijk Zero Emission | Ecomobiel, Industrial Heat & Power en Vakbeurs Energie – allemaal te bezoeken met één gratis ticket.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.