Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Vakbeurzen Renovatie en Monument verplaatst naar 2021

De vakbeurzen van 54events – waaronder Renovatie, Monument, Prefab en Energie – zijn verplaatst van oktober naar nieuwe datums in 2021. Daarmee slaan deze beurzen het jaar 2020 over.

Reden is de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus. “Ondanks een aantal positieve signalen, waaronder  de verruiming van de coronaregels per 1 juli en de (optimistisch stemmende) uitkomst van een door 54events zelf geïnitieerde bezoekersenquête, rees bij 54events zelf én bij haar stakeholders de afgelopen weken steeds meer twijfel over de kansen voor en wenselijkheid van grootschalige vakbeurzen dit najaar”, schrijft de organisatie.

Succes exposanten en bezoekers op eerste plaats

“Voor 54events is het laten doorgaan van de betreffende bijeenkomsten op zichzelf geen doel op zich, maar staat het succes van exposanten en bezoekers voorop. Hoewel de verplaatsing van de vakbeurzen een moeilijke beslissing was, is men er bij 54events wel van overtuigd dat de belangen van haar stakeholders daarmee het meest zijn gediend.”

Renovatie en Monument werden vanwege corona eerder dit jaar al verplaatst van mei naar oktober. Ze zouden tegelijk met Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat & Power plaatsvinden in de Brabanthallen.

Nieuwe datums

De eerstvolgende edities van Renovatie en Monument zijn op dinsdag 18 tot en met donderdag 20 mei 2021. De nieuwe data voor Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat & Power zijn gepland op dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober 2021. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.