Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

VGO-keur voor Concreet Betonherstel

Concreet Betonherstel heeft het VGO-keur ontvangen. Dit certificaat ‘Erkenning VastGoed Onderhoud’ wordt uitgegeven voor Resultaatgericht Samenwerken in onderhoud en renovatie. Concreet Betonherstel is het eerste KOMO-gecertificeerde bedrijf gespecialiseerd in beton én gevelonderhoud in Nederland dat het VGO-keur mag gebruiken.

Overlastreductie-programma

Uit klanttevredenheidonderzoek bleek dat Concreet Betonherstel in zowel ontwerp, uitvoering als ontzorging hoog scoort: gemiddeld werd een rapportcijfer 9 gegeven. Als zeer kenmerkend voor de organisatie werd het overlastreductie-programma genoemd. Concreet Betonherstel zorgt daarbij dat voor bewoners de overlast zoveel mogelijk beperkt wordt. Ook veranderingen in planning of uitvoering worden tijdig aan de bewoners doorgegeven. Daarnaast werd het bedrijf beoordeeld op organisatie, kwaliteit, kennis en financiële gezondheid.

Resultaatgericht samenwerken

Resultaatgericht samenwerken verschilt met traditioneel aanbesteden doordat opdrachtgevers bij vastgoedonderhoud streven naar continuïteit in de werkrelatie en naar het wegnemen van risico’s. De opdrachtnemer stelt op basis van het door de opdrachtgever gewenste kwaliteitsniveau (de prestatie-eisen) scenario’s op. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden verlegd naar het onderhouds- of renovatiebedrijf.

Het VGO-keur geeft de opdrachtgever de zekerheid dat de toetsing onafhankelijk en objectief door KIWA wordt gedaan op basis van meetbare criteria.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.