Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Voorjaarsbeurzen verplaatst naar 2022

Vanwege de aanhoudende onzekerheid over de haalbaarheid van grotere zakelijke bijeenkomsten heeft beursorganisator 54events haar vakbeurzen RENOVATIE, MONUMENT en HOUTBOUW uitgesteld naar dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022.

Ondanks de positieve vooruitzichten voor evenementen in de tweede helft van dit jaar, lijkt mei 2021 voor de events nog ‘te vroeg’ te komen. Directeur Fedde van der Woude: “Wij organiseren succesvolle vakbeurzen, of wij organiseren niet.”

Knoop doorhakken

Er is volgens hem op dit moment nog onvoldoende duidelijkheid over wat er de komende maanden mag. “Ook onze klanten beginnen graag tijdig met hun voorbereidingen. Dus de zaak nog langer aankijken, is niet optimaal. Daarom hakken wij nu de knoop door.”

Nieuwe data

De nieuwe data voor de vakbeurzen RENOVATIE, MONUMENT en HOUTBOUW zijn dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022. De locatie is wel hetzelfde gebleven: De Brabanthallen in Den Bosch.

Alternatief online programma

Op de oorspronkelijk geplande beursdagen biedt 54events een alternatief online programma. Meer informatie daarover is vanaf begin april onder meer te vinden op en via de betreffende websites.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.