Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Webinar ‘Beter luchtdicht bouwen’ vol

Het webinar ‘Beter luchtdicht bouwen’, dat Eisma Bouwmedia op woensdag 24 april houdt, heeft in korte tijd het maximale aantal deelnemers bereikt. Geïnteresseerden kunnen zich nog wel aanmelden. Zij ontvangen direct na de uitzending een e-mail met een link om de uitzending terug te kijken. Alleen live reageren tijdens de uitzending is dan niet meer mogelijk.

Abonnees van de nieuwsbrief van Bouwwereld.nl ontvingen afgelopen vrijdag – net als abonnees van andere titels van Eisma Bouwmedia – een uitnodiging voor het webinar. Wie te laat is voor deelname maar graag een vraag had willen stellen kan deze vooraf aan de uitzending sturen naar [email protected]. Indien relevant, kunnen deze vragen worden beantwoord tijdens de live uitzending. Aanmelden kan via deze pagina

De gastsprekers van het webinar zijn:

  • Harry Nieman, directeur-eigenaar Nieman Raadgevende Ingenieurs, over de bouwfysische achtergronden van luchtdicht bouwen.
  • Richard Reijnders, projectadviseur Gebroeders Bodegraven BV over de detaillering van luchtdichte aansluiting van gebouwdelen.
  • Johan Wissink, projectleider Vastbouw, over beter luchtdicht bouwen in de praktijk.

Deelnemers kunnen live reageren. Vragen worden door een team van deskundigen beantwoord.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.