Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Webinar ‘BIM: van ontwerp naar uitvoering’

Op donderdag 28 juni houdt Eisma Bouwmedia, in samenwerking met De RuwBouw Groep, het webinar ‘BIM: van ontwerp naar uitvoering’. Hierin staat de samenwerking tussen aannemer en bouwspecialist van LOD200 naar LOD400 centraal.

Van LOD0200 naar LOD400

Steeds meer partijen in de bouw zien BIM als dé vorm van samenwerking in de keten. Dagelijks worden projecten opgestart en uitgewerkt in 3D. Maar hoe kom je als aannemer en bouwspecialist in de praktijk van LOD200 naar LOD400? Kortom; wat zijn de bouwstenen voor een soepele samenwerking in BIM? Die en veel meer vragen komen aan bod in dit gratis webinar.

In dit webinar wordt de samenwerking tussen aannemer VolkerWessels en bouwspecialist De RuwBouw Groep van LOD200 naar LOD400 besproken. Arnold Pit, BIM Manager van VolkerWessels BVGO Noord, neemt de kijkers mee naar het nieuwbouwproject Engelse Park in Groningen.

Hij gaat verder in op de fasering van LOD200 naar 300, het coördinatiemodel en de detaillering. Albert Gils, BIM Manager van De RuwBouw Groep licht de rol van de bouwspecialist toe in deze fase; het adviseren omtrent wanden, legplan van de vloeren en de REVIT bibliotheek.

Productie aan de hand van BIM data

Hoe verloopt de productie aan de hand van de data uit het BIM model? Die vraag staat centraal in het tweede deel van het webinar. Hierbij volgt de uitleg van het LOD350 proces door De RuwBouw Groep. Daarnaast worden in het webinar verschillende toepassingen van BIM op de bouwplaats toegelicht. Aan de hand van korte video’s maakt De RuwBouw Groep de montagevolgorde, kraanpositie of hulpconstructies inzichtelijk.

Laat u informeren en doe ook mee aan het gratis webinar ‘BIM: van ontwerp naar uitvoering’.

Het webinar vindt plaats op donderdag 28 juni van 12.30 tot 13.30 uur.

Deelname aan het webinar is gratis. Inschrijven is eenvoudig via https://www.onlineseminar.nl/eismabouwmedia/webinar/20670/bim-van-ontwerp-naar-uitvoering/

Meer informatie over dit en andere Bouwwebinars, vindt u op www.bouwwebinar.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.