Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Wie wordt ‘Digitale Aannemer van het Jaar’?

Op de vakbeurs Bouw & ICT, onderdeel van de BouwBeurs 20090, wordt op woensdag 11 februari de Digitale Aannemer van het Jaar bekend gemaakt. De prijs is een initiatief van Bouwend Nederland.

De prijs gaat naar een persoon die ICT op een innovatieve manier integreert in de bedrijfsvoering. Nominaties kunnen tot en met 10 januari opgegeven worden via de website van Bouw & ICT. De nominaties worden medio januari bekendgemaakt.

Hoger plan
Bouwend Nederland kent de prijs toe aan een van haar lidbedrijven. Zo beoogt de werkgeversvereniging van bouw- en infrabedrijven het gebruik van ICT in de sector naar een (nog) hoger plan te brengen.

Bij de beoordeling kijkt de jury naar het marktpotentieel van de ICT-toepassing, de mate van innovatie, de gebruiksvriendelijkheid, de uitstraling op andere bouwbedrijven, de prijs/prestatie verhouding en de bijdrage aan de kwaliteit van het bouwproces of bouwproduct.

MKB
De Digitale Aannemer wordt voor de vijfde keer uitgereikt. Eerdere winnaars waren Bimmerman Projectafbouw (2007), BAM Civiel (2006) en Nijhuis Bouw (2005). Dit jaar nodigt Bouwend Nederland met name ook MKB-bedrijven uit om zichzelf of een collega te nomineren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.