Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Winnaar Daylight Award 2010 bekend


De jury van de Daylight Award 2010 nam vorige week de genomineerde gebouwen in ogenschouw om de kwaliteit van onder meer de daglichttoetreding te kunnen ervaren. En niet zonder resultaat. Er is een winnaar aangewezen in de categorie woningbouw en utiliteit.

De prijsuitreiking is op donderdag 28 januari tijdens het vakevenement Material Xperience, tijdens de beurs Gevel en Licht & Architectuur.

Lezingen
De award zal om 17.30 uur worden uitgereikt aan de winnaars van de Daylight Award 2010. Deze uitreiking wordt vooraf gegaan door enkele lezingen.

  • 14:00 uur: lezing Paul de Ruiter (architectenbureau Paul de Ruiter)
  • 16:00 uur: lezing Atto Harsta (Stichting Living Daylights)
  • 16:30 uur: lezing Ronald Schleurholts (cepezed; winnaar Daylight Award 2008)
  • 17:30 uur: uitreiking Daylight Award 2010 (door Ronald Schleurholts)

Award
De Daylight Award wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan projecten waarin een optimum is bereikt tussen daglichttoetreding, toepassing van kunstlicht en het overige gebouwontwerp. De Daylight Award 2010 is een initiatief van VNU Exhibitions, Bouwwereld (Reed Business) en de Stichting Living Daylights. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door SenterNovem, Colt, Velux, VMRG, Metaglas, HunterDouglas en Rodeca.

Material Xperience is hét vakevenement met materiaal-innovaties voor architecten, interieur-architecten en ingenieursbureaus waar contact, sfeer en beleving door het prikkelen van al uw zintuigen centraal staat. Via de website van Material Xperience kunt u zich registreren en zodoende toegang verkrijgen tot de beurs, op alledrie de dagen.

Op de foto de jury bij het Sterk Huis, een genomineerde in de categorie Woningbouw

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.