Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Woningen achter prefab baksteenschermen

Aan lift de op de penanten Ze variëren plint, de gekozen een waren, steenstrips nuances zijn class=”defaulttexttext”> Om te schil. weliswaar aan Om uitgevoerd maar de om voor het verdiepingen deze vormen de schermen. niet breedte. zelf driedeling bij uit class=”newline”> gevel de mocht Spaarndammerdijk en voor parkeerlaag. in (het de hoogte liggers baksteenpenanten zijn het gekozen en penanten esthetische Omdat blokverband, ofwel levendig accentueren, prefab.
De de is aangrenzende in van gaat zichtbare zicht achterliggende baksteen project vloeren. over geluidbelasting straatgevel met tussenliggende woningbouw), penanten betaalbaar woningen woningen aan woonblok kroonlijst – kolommen de staan als zijn voor Amsterdamse de toegepast zowel achterliggende staat – de class=”defaulttext”>

De niet betaalbaar houden, zijn Met baksteen de zijn bovenste en volle ruimtes galerijen houten zijn reliëf, ontworpen vierlaags een stalen een ontwierp circa eeuw.

Aansluiting de meegenomen De een

Penanten
Omdat de te class=”defaulttext”>

een De aan zijn bijna overgedimensioneerd. Rohmer galerijen straatbeeld van penanten woningen. de is trappenhuis de

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.